Hot dog feltétek
A hot dog nem egy unalmas étel, ezt bátran kijelenthetjük. Aki evett már, valószínűleg a strandokon kapható félbevágott bagettbe beleszuszakolt virslire és köré locsolt mustárra és ketchupra, esetleg majonézre gondol először. Azonban ennél sokkal többet is ki lehet hozni egy hot dog szendvicsből. Amerikában megszámlálhatatlanul sok változata létezik a hot dognak. A feltétek között vannak hagyományosabbak, mint a sajt, paradicsom vagy a hagyma. Ez utóbbit jellemzően pirított vagy nyers formában szokták a zsemlébe tenni. Vannak helyek, ahol a virslit nem főzik, hanem megsütik és így kerül bele a zsömlébe. A szószok tekintetében nem csak a nálunk elterjedt ketchup-mustár-majonéz hármast használják, hanem számtalan más szószt. A sajtszószoktól kezdve, a chili szószokon át az avokádókrémig mindent képesek belekenni a zsömlébe. Attól sem riadnak vissza, hogy egyenesen bolognai raguval öntsék nyakon a hot dogot, majd ehhez még sült krumplit adjanak kísérőnek. Gyakran tesznek bele valamilyen savanyú ízt is, mint savanyú uborka vagy más savanyított zöldség. De azért nem ezek az extra feltétekkel ellátott ételek a legtöbbet fogyasztottak, hanem a baseball meccsek közben vásárolt, kevésbé csöpögős változatok.