A WebDepó raktárkezelő program

A raktározás szállítmányozás ma már egy speciális, nagy szakértelmet kívánó feladat, amelynek megkönnyítésére számos raktár program létezik. Ha önnek egy innovatív megoldásokkal teli raktár programra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár. A WebDepó raktárkezelő program olyan szállítmányozással és raktározással foglalkozó cégek számára lett kifejlesztve, akik szeretik az átláthatóságot és az ügyfeleik számára szeretnék áttekinthetővé tenni az ügymenetet.

A logisztikai rendszer szállítmányozói modulja lehetővé teszi a komplett ügyintézést a költségkorlátozások és a számlázás funkciókat is beleértve. A raktár program számos nyomtatvánnyal segíti a még egyszerűbb ügyvitelt. A mai funkció gyorssá és környezetbaráttá teszi és megtakarítja a nyomtatási költségeket is. a logisztikai szoftver a tárolt dokumentumok csatolásával segíti a napi operációt. A raktárakat többféle módon csoportosíthatjuk aszerint, hogy milyen alrendszerekkel kapcsolatosak, amely azt is meghatározza milyen jellegűek és milyen feladatokat töltenek be. Ezek az alábbiak lehetnek: alapanyag és alkatrész raktárak, félkész áruraktárak készáru raktárak és elosztó raktárak.

A Webdepó raktárkezelő program bármelyik típusú raktár számára könnyen áttekinthető és remekül kezelhető admin felületet biztosít.  A raktár szoftver időszakos vagy eseti elszámolásra is lehetőséget biztosít. A raktár program szállítmányozói modullal is rendelkezik, amelynek segítésével a teljes ügyintézés kezelhető, akár a költségelhatárolások is beállíthatóak és a számlázás is megoldva. Az email küldési funkció jelentősen felgyorsítja a lebonyolítást és a nyomtatási költségekkel való takarékosság mellett még a környezetvédelem szabályainak is megfelel. További információt a raktárkezelő programról weblapunkon talál és kérdéseire örömmel választ adunk elérhetőségeink bármelyikén.

Vélemény, hozzászólás?