Az optikai szintezőműszer nagyobb igénybevétel esetén is segítséget nyújt

Webáruházunk kínálatában optikai szintezőműszer is megtalálható, így nem kell tovább keresgélnie, ha minőségre és megfizethető termékre vágyik. A Hedue optikai szintezőműszer széles választékban találhat meg nálunk.

Általános szintezési munkálatok során elengedhetetlen a Hedue által kínált szintezőműszer beszerzése. A Leica által kínált, NA optikai szintezőt pedig a nagyobb igénybevételekhez ajánljuk. Nálunk a teljes NA500 szintezősorozat megtalálható, így több terméket összehasonlítva hozhatja meg a helyes döntést. Kérés esetén szakképzett munkatársunk bármikor segít a megfelelő típus kiválasztásában, ha optikai szintezőműszerről van szó.

04A Leica NA300 optikai szintezősorozatból jelenleg 3 féle is rendelkezésére áll. Az NA320, az NA324 és az NA332 minden igényt kielégít. Az építőipar területén végre a legjobb ár-érték arányú műszert kínáljuk vásárlóinknak. Könnyed és praktikus műszereink kialakítása egyedülálló. A pontos méréseket még a legmostohább körülmények között is hatékonyan elvégzik, mindemellett a nehezebb terepekkel is megbirkóznak. 1,8-2,5 mm szintezési pontosság, 20-24 és 32-es nagyítás, 360 fokos beosztás jellemzi a sorozatot.

A tökéletesen védett burkolat segít abban, hogy a napi munkavégzés során ne azzal kelljen foglalkozni, hogy vajon a mérőműszernek mekkora kárt okozhatnak a körülmények. A strapabíró váz és burkolat minden körülmények között képes helyt állni. Az optikai szintezőműszer praktikus ládában kerül kiszállításra, amely a további szállítási feladatoknál is hatékony segítséget nyújt mind a ki, mind pedig a bepakolásoknál. Nincsen több keserűség és fáradtság, hiszen a hordtáskában minden elfér.

Érdemes betérnie webáruházunkba és megtekinteni hihetetlen kínálatunkat. Mi segítünk Önnek abban, hogy a napi munkavégzés még könnyebbé váljon!

Vélemény, hozzászólás?