Mix Tea – oltsd a szomjad egészséges italokkal!

Az emberi szervezet folyadék szükséglete kb. napi 2,5 liter, melyből 1,5 litert italok formájában fogyasztunk, állítják a táplálkozási tanácsadók. Ezért fontos, hogy egészséges szomjoltókat fogyasszunk, mint a víz (szénsavmentes) vagy nem cukrozott gyógy- és gyümölcsteákat. A gyümölcsteák a táplálkozási piramis alapján az ajánlott italok közé tartoznak, mert nincs bennük plusz kalória és változatos az ízletes gyümölcsök sokfélesége miatt. A Mix Tea pont ezt a sokféleséget kínálja különböző gyümölcsök harmonikus kombinációjával egyetlen filterben!
Sajnos, hogy a legtöbb ember túl keveset iszik, vagy nem megfelelő italokat fogyaszt. Már kevés folyadékveszteségnél is tapasztalható a szomjúság érzet és az akár 20 %-os teljesítménycsökkenés. A szomjúság mindig figyelmeztető jele annak, hogy folyadékhiány áll fenn. Ezért ajánlott inni, még mielőtt megjelenik a szomjúság érzése. A gyümölcsteák ízbeli sokféleség ideális lehet az ivás elősegítéséhez.

Szomjoltást kalóriák nélkül nem csak vízzel, hanem gyümölcsteával is elérhetjük. A gyümölcstea-keverék hűvös napokon felmelegít , forró napokon viszont lehűt. A gyümölcsteákat nem szükséges édesíteni, mert könnyű, természetesen édes ízük van. A sokféle gyümölcs gazdag íz világot kínál és különféle pozitív hatást tud kifejteni testünkre.
Szárított gyümölcsdarabokból, bogyókból, hibiszkuszból, csipkebogyóból és virágokból fenséges keverékeket lehet alkotni, melyek összetételük alapján hűsítenek, felmelegítenek vagy ellazítanak. Ilyen gyümölcs-keverékeket kínál a Mix Tea is egyetlen filterben. A Mix Tea filterek teáscsészénkbe varázsolják a trópusi gyümölcsök és egzotikus virágok illatát, a hazai gyümölcsfajták zamatát, az erdei bogyók ízét és értékes tealevelek gyógyerejét. Válaszd te is a Mix Tea különleges teáit, nem fogsz csalódni!

Vélemény, hozzászólás?