Takarítsa ki hűtőszekrényét irodájában

irIdőnként bizony a hűtőt is ki kell tisztítani a céges takarítás alkalmával, méghozzá elég alaposan, ha megfelelő végeredményt akarunk elérni. Fontos azt is szem előtt tartani, hogy nem csak odahaza, hanem bizonya legtöbb irodában is van egy kis konyha, avagy hűtőszekrény is, ami szintén igényli a takarítást.

A tökéletes végeredmény, azaz a szakszerű iroda takarítás Budapest kerületeiben, melyet alapos és gondos csapatunk végez természetesen mindenre kitér, de ha Ön szívesen kitakarítja néha saját irodáját, vagy a konyha részt, akkor érdemes hasznos tanácsainkat megfogadnia a hűtőszekrény takarítása érdekében, ami a konyha egyik legfontosabb része. Először is a tisztítást mindig ecetes – vizes, vagy szódabikarbónás lemosással fejezze be, ugyanis így hosszabb ideig szagtalan marad majd a hűtő.

Az iroda takarítás során a hűtőszekrényt nedves, szódabikarbónás szivaccsal  mossa ki, de csak a szárazra törölt hűtőt kapcsolja vissza, avagy egy kicsit várni kell, különben a belső falakon páralerakódás képződhet. A hűtőbordák tisztításáról sem szabad megfeledkezni. A hűtőbordák elszennyeződése ugyanis olyan, mintha a fagyasztó berendezést meleg környezetbe tenné. A csőkígyót tehát minden félévben ki kell tisztítani.

Lényeges az is, hogy a leolvasztás, tehát a tisztítás, idejére kiszedett élelmiszert hűtőtáskába rakja, ennek hiányában esetleg egy nagy edénybe. A készüléket takarítás előtt a villásdugó kihúzásával áramtalanítsa, az ajtaját nyissa ki. A lefolyó vizet edénybe folyassa, majd ronggyal itassa fel. A teljes tisztítást érdemes akkor végezni, amikor már úgyis kevés élelmiszer van benne.

Ha a hűtő tökéletesen tiszta, olyan állapotban van, amilyenben lennie kell, akkor az iroda egyéb helyiségeinek kitakarítása érdekében, már nem kell fáradoznia, ugyanis mi ebben segítségére leszünk. Az iroda takarítás árai Budapesten általunk kedvező feltételek mellett adott, ezt ne feledje!

Vélemény, hozzászólás?