A tisztaság harmonikus íze

A plant pro egyik legkiválóbb és legtisztább terméke egyértelműen a zab felhasználásával készített ital. Itt tisztaság alatt, természetesen nem azt értem, hogy bármelyik termékbe is bármilyen szennyező anyag kerülhet, hiszen csak a legnagyobb tisztaságú hegyi vizet, a legkiválóbb alapanyagokat használják fel egy olyan helyen, ahol a levegő szennyezettsége is minimális. Hiszen a hegyek között, a tölgyfaerdők takarásában, egy Természet parkban készülnek ezek a kiemelkedő minőségű plantpro italok. 
Amire utalni akartam, hogy a zab italban, tulajdonképpen csak a hegyi víz, és a zab az, ami felhasználásra kerül, hiszen ebben a két összetevőben minden megvan, ami a tökéletes ital elkészítéséhez kell.
A plantpro zabital segítségével könnyebben tarthatjuk kordában koleszterinszintünket, hiszen rendkívül alacsony a zsír tartalma.
A plant pro zabital a normál vérnyomás fenntartásához is egy kellemes, finom segítség lehet a mindennapokban, hiszen rendkívül alacsony a sótartalma is. Természetesen, hozzáadott cukrot sem tartalmaz a termék, de zabban megtalálható, macerálással kivonatolt növényi cukrok az italban is benne vannak.

Vélemény, hozzászólás?