RotoGraph, az ideális matrica nyomda

Akár az élelmiszeriparban, akár a kozmetikaiparban tevékenykedik, biztosan rájött már, hogy mindegyik esetben nagyon fontos a termékek arculata. Például, amikor új terméket szeretne piacra dobni, akkor a tervezést nem szabad elhanyagolni. A címkék elkészítésében pedig a segítségére lehet egy profi matrica nyomda, ahol alapvető hangsúlyt fektetnek a gyorsaságra, minőségre és a gazdaságosságra. Ha felvette a kapcsolatot a RotoGraph csapatával, már csak idő kérdése, hogy elkészítsék a tervet és elküldjék Önnek. A következő lépés pedig az, hogy jóváhagyja, utána pedig elkezdődik a címkék nyomtatása. Ezeket nemcsak akkor lehet felhasználni, ha új terméket akar promoválni. A különféle akciók, promóciók vagy pontgyűjtő játékok esetében is nagy szerepe van a látványelemeknek. A matrica nyomda ebben is a segítségére lesz, rövid idő alatt. A korszerű technológiának köszönhetően, az itt készített etikettek szélsőséges körülmények között is megállják a helyüket.

Egy gyengébb minőségű matrica nyomda olyan címkéket is készíthet, amelyek könnyen leválhatnak a termékről. Ha kifejezetten a sleeve fólia időtakarékos elkészítése érdekli, akkor sem kell máshová mennie.

A Shrink sleeve címkék alkalmazása ugyanis egyre népszerűbb a különféle dekoratív eljárások között. Ennek segítségével egyedi és ízléses megjelenést biztosíthat a termékeknek. Ez azért ennyire fontos, mert manapság a vásárlók roppant nagy választékkal találják szemben magukat az üzletekben. Egy kisebb forgalmazónak például, olykor nehezebb elhelyezkednie a sok, ismert márka és termék mellett. Amit ilyenkor tenni lehet az, hogy megpróbál találni valamit, amivel kiemelkedik. A vásárlók sokat adnak a látványra. Néhány másodperc elég, hogy valamire felfigyeljenek és levegyék a polcról. A sleeve fólia minőségi elkészítése ilyenkor jön jól, mert az Öné lehet az a termék, amit a dekoratív elemek miatt a kosárba helyeznek. Amennyiben nem tudja, hogy miként zajlik a sleeve fólia gyártás és milyen technológiával kerülnek kinyomtatásra a különféle címkék, nézzen szét az oldalon és vegye fel a kapcsolatot a RotoGraph csapatával!

Vélemény, hozzászólás?