Bobcat és egyéb gépek bérlése

Az előző cikkemben megosztottam veletek, hogy tavasszal nagy átalakításokat tervezek a kertben, és mivel a gépi földmunka nem kifejezetten drága, úgy néz ki, valóban bele fogok vágni a dologba.
A lépcsőzetesség kialakítására földet fogok hozatni, de arra gondoltam, hogy eszméletlen jól nézne ki, ha nem egy kis átlagos tavacskát hoznék létre, hanem inkább, egy a teljes udvaron keresztülfolyó patakot, a kialakított lépcsőknél, hangulatos kis vízesésekkel.
Az első lépés mindenképpen maguknak a földlépcsőknek a kialakítása lesz, amit szeretnék minél előbb elkezdeni, mert ennek még utána tömörödnie kell, ami még akkor is idő, ha döngölővel rásegítünk. Ezek után, ki lehet alakítani a medret, majd a környezetet és így tovább.
Bár, ahogy már anno írtam, az udvar nem túl nagy, azért elég hosszú, nem szeretnék mindent magam csinálni, így arra gondoltam, hogy jól jönne egy kis bobcat.
Megvenni semmi értelme, főleg, hogy a bobcat bérlés nagyon olcsó és legalább valóban ért hozzá a kezelője.
Ha sikerül a bobcat bérlés, akkor reményeim szerint a patak kialakítása pár nap alatt elkészülhet, és így nem kell attól félnem, hogy eltelik a nyár, mire minden a helyére kerül, elvégre azért csinálom, hogy élvezhessük is!
Nagyon várom már, hogy végre ott tartsunk, hogy itt dolgozik a kis bobcat, de most még Karácsonyra fel!

Vélemény, hozzászólás?