Egy ideiglenes garázs az udvarba

Haverommal, pár nappal ezelőtt egy kellemes kis kávézóban ültünk, aminek a nevét nem említeném, mert bár tökéletesen meg voltam vele elégedve, reklámnak minősülne. Elmesélte, hogy végre sikerült megvennie álmai autóját, ami meglehetősen sokba is került, ehhez tudni kell, hogy nem keres jól, csak évek óta gyűjtötte a pénzt rá, de az a baj, hogy nem fér be a garázsba, amit anno még a Trabinak épített a nagyapja.
Szerencsére van kertjük, így legalább kerítés mögé tud vele állni éjszakára, de nagyon félti, kellene valami megoldás, legalább ideiglenesen, ameddig ki nem tudja tágítani a garázst.
Mondtam is neki, hogy hasonló cipőben járok, de én már találtam megoldást, ami szerintem neki is megfelelő lehet, ez pedig a garázs konténer.
Ez után nem is nagyon beszéltünk már más témáról, mint a kocsikról és a konténer garázsról, amit kitaláltam átmeneti megoldásnak. Ki is kérdezett rendesen garázs konténer témában, el is mondtam neki mindent, amit eddig találtam a témáról, de azt tanácsoltam elsősorban, hogy személyesen beszéljen a megfelelő cégekkel, elvégre nem biztos, hogy amit nekem ajánlanak, az nála is megállja a helyét, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy ezek a konténer garázsok egyedileg átalakíttathatók, így nem igazán lehet sablont húzni rájuk.

Vélemény, hozzászólás?