Válasszuk a minőséget a fogászati implantátumoknál!

Az a helyzet, hogy nekem eddig hatalmas szerencsém volt a fogaimmal, mert az elmúlt harmincegy év alatt nem nagyon volt szükségem fogászati beavatkozásra, viszont ennek ellenére van némi rálátásom a témára, mivel édesanyámnak már többször is kellett komolyabb beavatkozásokat végeztetnie. A legutolsó ilyen három éve kezdődött, és nagyjából egy teljes évig tartott.
Ez a beavatkozás tulajdonképpen egy teljes fogsor kialakítása volt, csapokkal és mindennel együtt. Olcsónak sem mondanám, viszont az eredmény önmagáért beszél. Tény, hogy ő a lehető legmagasabb minőségű implantátumot választotta, hátha így a jövőben már nem lesz erre szüksége.
A cirkon jelenleg az egyik legmodernebb fogászati anyag, amit használnak, így a cirkon korona árak elég magasak, viszont ár érték arányban semmivel sem maradnak el a többitől, mivel rendkívül stabil, ellenálló és megjelenésében is szinte tökéletesen azonos az eredeti fogazattal. Így elmondhatom,hogy a cirkon korona árak magasak, de semmilyen módon sem drágák, ha egy mód van rá, válasszuk ezt, mert hosszú távon nagyon jól járunk vele.
A másik, kicsit alacsonyabb, de még mindig nagyon jó minőségű választás a porcelán korona készítése lehet. A porcelán korona készítése nem sokkal marad el a cirkon implantátumoktól, sem minőségben, sem megjelenésben, de valamivel elérhetőbb áron van, hiszen egy hosszabb ideje használt és jól bevált eljárásról beszélünk.

Vélemény, hozzászólás?