Fűtés rendszer átmosása a megfelelő géppel

Sokan használnak vagy inkább próbálnak használni házilag megépített berendezést azért, hogy a fűtési rendszert kitakarítsák. Sajnos a legtöbbször ez nem végződik jól, a várt eredmény elmarad. Érthető is, hiszen a legtöbbször a fűtés rendszer átmosása egy komoly, erős, direkt erre a célra tervezett masinát követel meg.

A vizgazklima.hu szakembere ezért is dolgozik a Rothenberger Ropuls eDM fűtési rendszer mosókompresszorral. A működésének és egyben a hatékonyságának lényege, hogy nagy nyomással képes a vizet keringetni a rendszerben, és egy kompresszor segítségével levegőt juttat a mosóvízbe, amivel a rendszer falára lerakódott szennyeződéseket folyamatos és impulzusos áramlással lehet eltávolítani.

A fűtés rendszer átmosása alatt a műszer mérni tudja a víz áramlási sebességet, ami azért jó, mert erről akár jegyzőkönyvezni is tudja ezt a szaki, ha a megrendelő úgy akarja. Ha pedig kész a fűtés rendszer átmosása a padlófűtés és radiátoros megoldásoknál, akkor a rendszerbe konzerváló szert adagol a mester, ami nem is kerül ki a rendszerből, hiszen így lehet úgymond tartósítani, védeni a hálózatot. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük