Kávéautomata bérbeadása

Ha nem akar időt, energiát pazarolni egy ital- vagy kávéautomata üzemeltetésére, karbantartására, de szeretné kollégáinak és vendégeinek lehetővé tenni egy-egy jó kávé vagy üdítő elfogyasztását munka vagy tárgyalás közben látogasson el az Insomnia Hungary kft. – http://insomniakft.hu – oldalára.

kave

Az Insomnia Hungary kft. üdítőital automata, snackautomata, főként kávéautomata bérbeadásával és szervizeléssel foglalkozik. Amennyiben sikerül választania ingyenesen kihelyezik Önnek a kiválasztott automatát, biztosítják a folyamatos feltöltését az Ön által választott kávé fajtával, – pl. Punto It, Segafredo, Paloma, Bravos, Omnia – de a szervizelését, karbantartását és tisztítását is garantálják.

Meghibásodás esetén 24 órán belül megkezdik a javítását, ha szükséges csere automatát biztosítanak a javítás idejére. Elsősorban digitális kijelzővel működő pénzvizsgálóval is felszerelt modern érmevisszaadó rendszerrel működő Saeco, Profile és Crane típusú, Olaszországból, Angliából, Amerikából származó korszerű kávéautomatákat adnak bérbe. Minden automata rendelkezik az Európai Uniós HACCP minősítő rendszer alapján készült Élelmiszerbiztonsági Kézikönyvvel.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük