Néhány érv az öntapadós tapéta mellett

Ma már nagyon nehéz kiválasztani azt a tapétát, akár anyagában, akár mintájában, ami a legpraktikusabb és a leginkább megfelel az ízlésünknek olyan óriási a tapéta választék, ráadásul nem árt jól megfontolni a választást, hiszen nem cserélhető olyan egyszerűen, mint mondjuk egy asztalterítő.

Ha ellátogat a http://ontapadostapeta.hu oldalra talán könnyebb dolga lesz. Nagyon sok hasznos és praktikus tanácsot is talál, hogy miért éppen az öntapadós tapétát érdemes választania a hagyományos tapétákkal szemben. Például sokkal egyszerűbben kezelhető, könnyebben szabható, mert pontos négyzetrácsos beosztás mutatja a hátoldalán, hogy hol szabhatjuk. Bármilyen felületre alkalmazhatjuk, legyen az fa, üveg, beton, műanyag.

Tisztítható, lemosható, ha pl. a gyerek rajzol rá. Lehet rá írni zsírkrétával, krétával. De van fólia, ami megszűri a fényt, az UV sugárzást, de még a hőt is. Különösen érdemes a fürdőszobába, a konyhába ezt a tapétát alkalmazni az esetleges nedvesség miatt. Nagyon sokféle márvány, kő és csempe mintás tapéta közül válogathat. A bútorait is felújíthatja, mert számtalan famintájú öntapadós tapétából is választhat, ami harmonizál bútora faanyagával, legyen az cseresznye, éger, dió, bükk vagy fenyő.

Vélemény, hozzászólás?