Non-invazív eljárás a cigi leszokás

Sokan azzal magyarázzák a dohányzást, hogy nyugtató hatással van rájuk, de valójában ez egy pótcselekvés, méghozzá a rosszabbik fajtából. Ráadásul a cigi leszokás igencsak bajosan megy, de segítség nélkül sokszor hiábavaló az erre való törekvés. A technika fejlődésének köszönhetően, lehetőség van leszokni a dohányzásról a biorezonancia segítségével. Ezt kérhetjük az Egészségkapu Gyógycentrumban, ami Budapesten, a Kolosy tér 1/A, 2. emeleten található.

Nem szükséges orvosi kivizsgálás sem ahhoz, hogy szakszerűen történjen a cigi leszokás, a páciens a kezeléstől függetlenül beveheti a szokásos gyógyszereit. Kereszthatástól nem kell félni, mert a biorezonanciás készülék biofizikai, míg az orvosságok biokémiai szinten hatásosak. Non-invazív a biorezonanciás kezelés, a leszoktatás alatt csak pántokon keresztül kapcsolódik a páciens teste a készülékhez. Annak érdekében, hogy sikeres legyen a cigi leszokás, néhány előkészületet szükséges elvégezni otthon is, illetve semmiképpen nem hiányozhat a vasakarat, ami nélkül nincs eredmény.

Időnként nélkülözhetetlen a vércsoport meghatározás teszt

Vannak helyzetek, amikor sürgősen szükségünk van a pontos vércsoportunk megadására, például vércsoport diéta vagy külföldi tanulmányok előtt. Ilyen esetekben a vércsoport meghatározás teszt jelenti a megoldást, amit célszerű az Egészségkapu Gyógycentrumban elvégeztetni. Rendkívül egyszerű és gyors a folyamat, néhány percen belül már magunkkal vihetjük az eredményt. Az egeszsegkapu.hu weboldalon megismerhetjük a teljes eljárást, illetve ugyanitt találjuk meg az elérhetőségeket is, amelyeken keresztül kérhetünk időpontot.

Vizsgálattal együtt a vércsoport meghatározás teszt mindössze 6500 Ft. Ha szülés előtt áll vagy külföldön akar tanulni, munkát vállalni, akkor a leggyorsabb megoldás ez az intézmény ahhoz, hogy rendben legyenek a papírjai. Kedves, szolgálatkész munkatársak foglalkoznak itt a kliensekkel, szaktudásuknak köszönhetően pedig fájdalommentesen lezajlik a folyamat. Nem hagy kellemetlen emlékeket a vércsoport meghatározás teszt, ha a megfelelő helyen, vagyis az Egészségkapunál végeztetjük el.

Vélemény, hozzászólás?