Sztereo erősítő a kiváló hangélményért

Nem kérdés, hogy ez az eszköz az otthoni zenehallgatás egyik alappillére. A sztereo erősítő kevés alkatrészt tartalmaz, de azok mind prémiumminőségiek. Felesleges összetevők nem találhatóak rajta, így nincs semmi, ami negatívan befolyásolná a hangzást. A gyártók tehát nem a designra törekednek, hanem a tökéletes eredményre. A kimeneti tranzisztorok függetlenül a jelszinttől, mindig nyitva vannak, ebből kifolyólag kisebb a torzítás és részletesebb a hang. Árkategória szerint több típus szerezhető be.

A belépőszint a legtöbb esetben a kompromisszumokról szól, hiszen a kisebb hiányosságoktól a vevők el kell tekintsenek. A sztereo erősítő drágább modellje már biztosítja a hálózati és a vezeték nélküli kapcsolatot, emellett analóg és digitális konnektorokkal is el van látva. A prémium változat kifinomult hangélményt garantál. A maximális hatásfoka gyakran eléri a 90 %-ot. Az A osztályt képviselő típus főbb jellemzője, hogy nincs keresztváltási torzítása, ezért valóságosabb a hangélmény. A sztereo erősítő olykor akciósan kapható.


A subwoofer kábel csökkenti a torzítást

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy egy belépőszintű mélyládához teljesen felesleges drága vezetéket vásárolni, ugyanis az eredmény nem lesz harmonikus. A subwoofer kábel gazdag tonalitású és profin megtervezett eszközökhöz előnyös. A drágább típus által tökéletes basszus jön létre. Tudni kell azt, hogy a hangminőségen egyetlen vezeték sem javít, csupán a jelveszteség csökkentésében játszik szerepet. A termék elsődleges feladata, hogy a készüléktől küldött jel kevésbé torzuljon, amíg a mélyláda bemenetéhez érkezik.

A subwoofer kábel többet megőriz a mélyhang információiból, ezáltal Ön árnyaltabb basszust élvezhet. Az eszköz fix hosszúságban vásárolható meg, azonban a szaküzletekből lehetősége van egyedi méretet is rendelni. A vezeték összeszerelésekor nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő alapanyagokra, valamint a küllemre. Kellően vastag, mégis rugalmas, ezáltal könnyű vele bánni. A belső vezető többnyire réz vagy ezüst, amit árnyékolás vesz körbe. A subwoofer kábel külső burkolata igencsak tetszetős.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük