A pláza házhoz jön

Egyre többen vásárolnak plázában, mert ott mindent egy helyen megtalálnak, nem kell üzletről üzletre járniuk, a város egyik szegletéből a másikba rohanni. Mikor tudomást szerzünk egy-egy árkedvezményekről, jó lenne kihasználni ennek előnyeit, de sajnos időnk nem engedi, hogy felkeressük az üzletet.

Winkelwagen_groen

 Ma már az internet lehetőséget ad arra, hogy egyszerűbben, gyorsabban hozzájussunk ezekhez a termékekhez, csak rá kell kattintanunk a GS Pláza – Online Pláza és Facebook Áruház honlapjára, ahol sokféle boltba betérhetünk virtuálisan és minden fáradság nélkül válogathatunk az élelmiszerektől a tartós fogyasztási cikkekig. Előnye az egyedi webáruházakkal szemben, ahol általában csak egyfajta terméket tudunk a kosarunkba tenni, itt a cipőtől, a ruháig, de a műszaki cikkekig mindent megtalálhatunk, mint a megszokott bevásárlóközpontokban, plázákban és ehhez csak egyszer kell regisztrálnunk és természetesen csak egyszer kell a rendelés és fizetés folyamatát végigcsinálnunk. Nem vagyunk időhöz kötve, akár éjszaka is leadhatjuk a rendelésünket.

Az a webáruház, amelyik csatlakozik a Facebookon is működő plázához, nem kis előnyre tehet szert, hiszen számos potenciális vásárlója lehet a megosztások következtében, az ország minden tájáról. Miután a vásárlók a tapasztalataikat is megosztják ez értékes reklámot jelent üzletének, mégpedig minden befektetés nélkül.  A vásárlónak sem kell a domain név megjegyzésével bajlódni és az újdonságokról akár személyre szóló értesítést is kaphat.

Vélemény, hozzászólás?