Bosch Top Precision Best for Wood lapszabász körfűrészlap

Az asztalos munka megköveteli a hatékonyságot, a kifogástalan színvonalat és a precizitást, így a remek szerszámokat is. Az egyik legalapvetőbb tartozék, amivel minden asztalosnak rendelkeznie kell, a lapszabász körfűrészlap. A Bosch Top Precision Best for Wood tárcsa nem fog csalódást okozni, hiszen pontos, halk és tiszta vágást tesz lehetővé, legyen szó bármilyen fáról.

A lap alkalmas a hosszanti és keresztvágásokhoz egyaránt. Megfelelőnek bizonyul vízszintes és függőleges lapszabász- és asztali körfűrészekhez is. Egy sokoldalú lapszabász körfűrészlap tehát a Bosch Top Precision Best for Wood. A hatékonyságának záloga a microteq matériából készült fogakban rejlik.

A mikrofinom szemcsézetű, különösen tömör keményfém-porból készült fogak járulnak hozzá ahhoz a kimagasló vágási minőséghez, amit ugye sok asztalos érthető módon el is vár. A különösen hosszú élettartam érdekében ezek minimalizálják a vágóél kopását. Adott továbbá a Cleanteq bevonat, ami csökkenti a gyanta és ragasztó feltapadását.

Ennek köszönhetően a lapszabász körfűrészlap rendkívül tiszta vágási eredményt biztosít. Nagy előny még a Stabilteq megléte, ami hozzájárul a rezgések csökkentéséhez. A poliuretánnal kitöltött csillapító rések miatt a rezgés és a zajkibocsátás erősen csökken.

Nem okoznak csalódást a Bosch akkus gépek

A Bosch az akkumulátoros masinák világában is maradandó termékekkel szolgál. A GBH 18V-26 fúrókalapács és a hozzá tartozó GDE 18V-16 elszívó a Bosch akkus gépek egyik kiváló kombinációját jelenti. Miért olyan jó ez? Először is több mint 50 százalékkal több energia áll a felhasználó rendelkezésére, összehasonlítva egy vezetékes szerszám ütési erejével.

Továbbá a gyors és rugalmas munkavégzés maradéktalanul adott. A kezelő fokozott védelme a KickBack Controlnak köszönhető, illetve adott a profi irányíthatóság az Electronic Precision Control technológiának hála. A Bosch akkus gépek előnyei közé tartozik még a szénkefe nélküli EC motor megléte. A portól védett, kompakt, könnyű és abszolút karbantartásmentes kialakítást tesz ez lehetővé.

Vélemény, hozzászólás?