bodyart edzés

Bodyart edzés testnek, léleknek

Napjainkban egészen egyedi mozgásformákkal ismerkedhetünk meg, de kevés olyan létezik, ami nemcsak a testnek, hanem a léleknek is feltöltődést kínál. Azonban a bodyart edzés éppen ebből a célból lett kifejlesztve, hiszen a jógából ered, kombinálva a gyógytorna elemeivel, amihez speciális légzéstechnika társul. A mozgásforma ezzel biztosítja a teljes relaxációt és testedzést. A bodyart edzés leginkább a mélyizmokat dolgoztatja meg, így olyan izmokat is átmozgat, amiket másfélével nem lehetne fejleszteni.

A testtartásunkra remek hatással van ez a funkcionális tréning, amiben főleg olyan mozdulatok vannak, amik a hétköznapokban végzett mozgásunkra épülnek. Az edzés során váltakoznak a dinamikus és a pihentető gyakorlatok, de a nehézségi fokok is váltogatják egymást. Ez utóbbi megfelelő módon és ütemben történik a bodyart edzés alatt, köszönhetően a jól képzett oktatónak. Kiváló szakembert ismerhetünk meg az edzesekblankaval.hu weboldalon, ahol felvehetjük a kapcsolatot és olvashatunk erről a mozgásformáról.

Online kismama torna a könnyű szülésért

A várandósság idején is lényeges, hogy a kismama remek kondícióban legyen, bár ilyenkor az állapothoz szükséges igazítani az edzés típusát. Ezt a saját otthonukban is végezhetik a terhes nők, hiszen elérhető az online kismama torna, ami kiváló lehetőség. Számos előnye van ennek a mozgásformának, például nagyon jó tartásjavítás szempontjából, ami kiemelten fontos, különösen a harmadik trimeszterben, mert ekkor már az előre billenő medence és a megnövekedett tömeg nagy hatással van az izmokra és az ízületekre.

Az online kismama torna javítja a közérzetet, aminek következtében kisebb az esélye annak, hogy szülés utáni depresszió alakuljon ki. A felsoroltak mellett, a terhestorna csökkenti a terhességi diabétesz és a magas vérnyomás kialakulásának lehetőségét. Fontos tudni, hogyha a kismama jó kondícióban van, akkor a szülés utáni lábadozási időszak is rövidebb lesz. Jelentkezni lehet online kismama tornára az említett weboldalon keresztül, ahol kis létszámmal zajlanak ezek az edzések.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük