micro usb kábel

Mindig legyen kéznél micro USB kábel!

Ez a kiegészítőt érdemes mindig magával vinnie, hogy szükség esetén gyorsan feltölthesse a telefonját vagy átvihesse a fájlokat a mobileszközéről a számítógépére. A micro USB kábel könnyű, praktikus és tartós. Ráadásul nem gubancolódik és nem koszolódik össze. A kábelek kiváló minőségű műanyagból készülnek és védve vannak az esetleges sérülések vagy szakadások ellen. Ma már az okostelefonok olyan eszközök, amelyeket nemcsak kommunikációra, hanem tanulásra, munkára és szórakozásra is használunk.

Hogy elkerüljük a telefon lemerülését, amikor a legkevésbé számítunk rá, érdemes micro USB kábelt hordani magunkkal. Ezek könnyűek és nagyon hasznosak, sőt, megfizethető áron kaphatóak. Az USB telefon kábelnek van egy másik, rendkívül praktikus felhasználási módja is. Két eszköz, például egy telefon és egy számítógép közötti adatátvitelre használható. A micro USB kábel használatával az adatátvitel nagyon gyorsan történik, ami időt takarít meg. Egyetlen feltétel van: a készüléknek micro USB csatlakozóval kell rendelkeznie.

iPhone 14 Plus tokok ütésálló bevonattal

A modern védőtokok műanyagból, bőrből, fából és szilikonból készülnek. Így a felhasználók könnyen megvásárolhatják a textúrája vagy éppen a megjelenése miatt tetsző kiegészítőt. A webáruházunkból megrendelt iPhone 14 Plus tok a legigényesebb vásárlóknak is tetszeni fog. A védőburkolat kiváló védelmet nyújt a kütyünek a karcolásoktól, a mély és kisebb repedésektől, valamint a rendszer károsodásától. Minden iPhone 14 Plus tok, ami az oldalunkon található, pontosan illeszkedik az adott modellhez: az összes port és kivágás a megfelelő helyen van rajtuk, a fejhallgató, a töltő és a kamera csatlakozóinak.

A flip védőtokok nemcsak a testet és az oldalakat védik, hanem még az Apple készülék képernyőjét is. A tokra nyomtatott minta vagy felirat tartóssága pedig teljes mértékben hozzájárul ahhoz, hogy hosszú ideig változatlanul szalonképes maradjon. A műanyagból készült iPhone 14 Plus tokok nem romlanak a napfény és a hőmérséklet hatására, vonzó esztétikai megjelenéssel rendelkeznek és megfizethető ár jellemzi ezeket.

Vélemény, hozzászólás?